www.BioGeometry.org

voor het creëren van harmonie met onze innerlijke en uiterlijke omgeving, het     humaniseren van moderne technologie, integreren van wetenschap en spiritualiteit  
      en het ontdekken van de wetenschappelijke realiteit achter godsdiensten.


Home pagina


BioGeometry

BioSignaturen

Architectuur

Gezondheid

Pendels en Radiësthesie

Boeken

Tips

Links

Activiteiten

Winkel

Contact

Zoeken

 Site mapContact  BioGeometry BioSignaturen Architectuur Gezondheid Radiesthesie Web shop
BioGeometry en aanverwante onderwerpenDe BioGeometrical Systems Institute Company werd in 1993 door Dr. Ibrahim Karim, D.Sc., and Mrs. Rawya Karim, M.A. opgericht. Het oogmerk was een centrum te zijn om de nieuwe wetenschap van BioGeometry verder te ontwikkelen en toe te passen. Het BioGeometrical Energy system Ltd. is en multi-diciplinaire organisatie die op de volgende gebieden werkzaam  is:
De BioGeometrische "ontwerptaal" voor de
architectuur zowel binnen als buitenshuis, industriele
ontwerpen, gebruiksvoorwerpen en sierraden.

Energie-harmonisering op alle gebieden en
bescherming tegen schadelijke straling vanuit de aarde van een enkel gebouw tot een hele stad.

De ontwikkeling en het gebruik van BioSignaturen om traditionele en alternatieve geneeskunde te ondersteunen.

Toepassingen in het milieu en bescherming tegen de negatieve gevolgen van de moderne technologie. Bijvoorbeeld de electromagnetische straling van electronische apparatuur en mobiele telefoons.

Onderzoek op het gebied van landbouw en veeteelt met als doel het vermijden van pesticiden en dergelijke.
BioGeometrie houdt zich bezig met het ontwerp en effect van geometrische vormen die door hun wisselwerking met energievelden van de aarde bijzondere te voorspellen effecten hebben op biologische systemen.Lineaire diagrammen die iets in positieve zin met je doen.Van het verleden en het heden. Er is een aparte pagina over piramides en over het energienetwerk (grids) van de aarde met kaartjes.Invloed van vormen, geluid en kleur op biologische systemen.Uitleg over radiësthesie (kunde van het wichelroede lopen, bronnen- of stralingsopsporing) en voorbeelden van pendels en scepters en de Bovis biometer.Resonantie kan optreden bij kleur, geluid en vormenVerband tussen muziektonen,kleuren, metalen en geometrische vormenEen (onvolledige) lijst van boeken die interessant kunnen zijn voor mensen met belangstelling voor BioGeometrie. Ook de verslagen van de seminars.Tips die nuttig kunnen zijn in het dagelijkse leven.Links die mogelijk interessant kunnen zijn voor mensen met belangstelling voor BioGeometrie. Bij een externe link wordt een nieuwe browser pagina geopend om het resultaat weer te geven.Informatie over seminars en andere activiteiten.Voor het kopen van artikelen, die met BioGeometrie te maken hebben.Via bovenstaande pagina's wordt naar een aantal andere pagina's verwezen die verschillende onderwerpen behandelen zoals graancirkels, de BG Energy Balancing CD, electromagnetische straling.  Zie ook de site-map.


Laatste
wijziging25 mei 200320 feb 200425 mei 200310 feb 200425 mei 200311 feb 200411 feb 20048 feb 200425 mei 200326 mei 200622 mei 200610 jul 200311 feb 2004OnderwerpBioGeometrieBioSignaturenArchitectuurGezondheidPendels en radiësthesieResonantie 1Resonantie 2BoekenTipsLinksActiviteitenWinkelDiversen


ibrahim@biogeometry.org voor specifieke vragen (in het Arabisch, Engels, Duits of Frans) aan Ibrahim Karim over BioGeometry, biosignaturen, etc.

johan@biogeometry.org voor algemene vragen, suggesties voor verbetering van de web-pagina's, etc.

johan@biogeometry.org in verband met de web-winkel.25 mei 2003


Contact


Voor het zoeken binnen deze web-site kan de zoeker worden gebruikt.
Gebruik Nederlandse woorden voor Nederlandse teksten en Engelse woorden voor Engelse teksten.


Zoeken


1 2 3 4 5